Stalni magneti za podizanje tereta

Stalni magneti za podizanje teretaMagnet za podizanje tereta služi za manipulisanje sa ravnim i kružnim materijalom, na primer u radionicama, magacinima metalurškog materijala, za manipulaciju kod presa i mašina za obrađivanje metala, za menjanje kalupa kod brizgalica itd.

Upotrebom veoma snažnih neodimijumskih magneta NdFeB postižemo velike snage uz male dimenzije magneta za podizanje tereta.

Prednosti magneta za podizanje tereta

  • Magnet za podizanje tereta pri radumagnet jednostavno "uključujete i isključujete" pritiskom na prekidač koji se nalazi sa njegove bočne strane
  • magnetna sila nije vremenski ograničena
  • nosivost magneta u rasponu 100 - 2000 kg
  • nezavisnost od električne energije
  • minimalni zahtevi za održavanje

Prodajemo isključivo sertifikovane magnete

Sertifikat SZÚ(Državnog instituta za zdravlje)Naši magneti za podizanje su testirani Mašinskim institutom za ispitivanje u Brnu. Svaki magnet pre prodaje individualno testiramo i isporučujemo ga zajedno sa sertifikatom za navedenu nosivost. Svaki magnet za podizanje tereta ispunjava uslove smernice Veća Evropskog parlamenta 2006/42/ES.

Obezbeđujemo operativne termine isporuke

Rok za isporuku svih tipova magneta za podizanje je do dva dana od prijema obavezujuće porudžbine, na dobijenu porudžbinu isporučujemo takođe nosivost 5.000 kg.

On-line prodaja magneta

U našem e-shop u ćete sigurno odabrati

Kupiti magneti za podizanje tereta

Dokumenti za preuzimanje

  • Tehnički crtež magneta za podizanje tereta
  • Dimenzije i nosivost magneta za podizanje tereta
  • Nosivost magneta za podizanje u zavisnosti od vazdušnog rastojanja i oblika tereta

Testiranje magneta za podizanje tereta

Uređaj za ispitivanje (testiranje)Izvodimo reviziona ispitivanja svih tipova i marki stalnih magneta za podizanje tereta. Revizioni pregled magneta za podizanje tereta se sastoji ne samo od kontrole čvrstoće svih sastavnih delova i njihovog habanja (poseban značaj pridajemo kontroli donje dodirne površine). Najvažniji deo revizije se sastoji od merenja adhezivne sile magneta u uređaju za ispitivanje (sila koja je potrebna da dođe do odvajanja magneta od tereta koji se prenosi). .

Za obezbeđivanje bezbednosti na radu se zahteva da nosivost magneta za podizanje tereta bude troduplo veća (što znači da magnet nosivosti 300 kg bi trebao da „položi ispit“ prilikom testiranja tereta mase 900 kg). Podrazumeva se da se nakon izvođenja ispitivanja izdajemo protokol o ispitivanju.

Preporučujemo za sve tipove i marke stalnih magneta za podizanje tereta da obave reviziono ispitivanje jedamput godišnje.

Redovna reviziona ispitivanja za podižuće uređaje (u koje ubrajamo i stalne magnete za podizanje tereta) su važne i sa gledišta prevencije povreda na radu. U mogućnosti smo da obavimo eventualne popravke magneta za podizanje tereta. .

Želite da ispitate magnete?

Obratite se nama. Svim klijentima izlazimo maksimalno u susret.

Svakom korisniku izlazimo u susret. Izradjujemo po vašim potrebama. Zatražite pismenim putem ponudu za separator