Magnetna metla širine 1000 mm

Magnetna metla širine 1000 mmMagnetne metle širine 1000 mm pronalaze pre svega upotrebu prilikom čišćenja većih površina. Korišćenjem ove metle štedite vreme provedeno čišćenjem i onemogućavate tako podizanje prašine koje nastaje prilikom upotrebe obične metle. Metla je opremljena sa dve ručice i svaka od ručica može da se povuče posebno. Njihovim podizanjem u gornji deo razmagnetizujete donji deo magnetne metle i metali otpadaju.

Metla je takođe opremljena pomoćnim stočićem koji olakšava manipulacuju prilikom čišćenja. Magnetna metla je opremljena feritnim magnetima, na zahtev kupca postoi mogućnost opremanja i veoma snažnim neodimijumskim NdFeB magnetima.

Prednosti magnetne metle

  • širina magnetne površine 1000 mm
  • jednostavno rukovanje
  • jednostavno čišćenje
  • mogućnost upotrebe na različitim vrstama površina
  • podesiva visina pogona
  • dobro skladištenje (skidajuća ručica)

Animacija čišćenje magnetne metle

 

On-line prodaja

U našem e-shopu ćete naći bogatu ponudu

Kupiti magnetne metle

Relevantni magnetni proizvodi

Magnetna metla sa feritnim magnetima

Magnetna metla sa feritnim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća sa podova (spajalice, ekseri, brusna prašina) radionica, fabričkih hala, ili parkinga. Zahvaljujući podesivoj visini je moguće magnetnu metlu upotrebiti i na nepričvršćenoj površini. Model sa točkićima smeštenim pozadi je pogodan za čišćenje direktno kod mašine, ili zida.

Magnetna metla sa neodimijumskim magnetima

Magnetna metla sa neodimijumskim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća sa podova (spajalice, ekseri, brusna prašina) radionica, fabričkih hala, ili parkinga. Zahvaljujući podesivoj visini je moguće magnetnu metlu upotrebiti i na nepričvršćenoj površini. Model sa neodimijumskim magnetima se karakteriše velikom efektivnošću prilikom čišćenja.

Magnetna metla za viljuškar

Magnetna metla za viljuškar

Magnetna metla za viljuškar se postavlja na viljuške viljuškara. Namenjena je za skupljanje metala sa većih površina. Sa metlom se lako manipuliše i lako se čisti.

Magnetna metla za vučni uređaj automobila

Magnetna metla za vučni uređaj automobila

Magnetna metla služi za skupljanje metalnih magnetnih nečistoća što predstavlja značajno snižavanje rizika za oštećenja pneumatika. Vrlo jednostavno se priključuje na vučni uređaj automobila i metali se tokom vožnje automatski hvataju.

Magnetna metla za mašine za čišćenje podova

Magnetna metla za mašine za čišćenje podova

Magnetnu metlu za mašine za čišćenje podova jednostavno stavite na prednji ili zadnji deo mašine za čišćenje podova. Namenjena je pre svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikih površina. Sa metlom se lako manipuliše i jednostavno se čisti.

Magnetna metla za prostrane površine i za aerodromske površine

Magnetna metla za prostrane površine i za aerodromske površine

Magnetna metla služi za sakupljanje metalnih nečistoća (spajalica, eksera, brusnog praha) sa aerodromskih površina. Metlu jednostavno namestite na vozilo opremljeno uredjajem za spajanje.