Magnetna metla za prostrane površine i za aerodromske površine – magnetne mašine za čišćenje podova

Magnetna metla za prostrane površine širine 3000 mm

Magnetna metla za aerodromske površine Magnetna metla služi za sakupljanje metalnih nečistoća (spajalica, eksera, brusnog praha) sa aerodromskih površina. Metlu jednostavno namestite na vozilo opremljeno uredjajem za spajanje. Upotrebom magnetne metle ćete značajno snižiti pojavu nepoželjnih metalnih nečistoća na avionskoj pisti i povećaćete tako bezbednost na aerodromu. Magnetna metla je opremljena veoma jakim neodimijumskim magnetima.   

Prednosti magnetne metle

  • brzo čišćenje površine, manje kvarova i povreda
  • štednja vremena, visok radni učinak
  • jednostavna manipulacija
  • jednostavno čišćenje  – mehanizam poluge
  • širina magnetne površine 3000 mm – na zahtev možemo da proizvedemo i drugačiju dužinu
  • u verziji nerdjajućeg čelika
  • visoka otpornost

Čišćenje aerodromske površine

 

Svakom korisniku izlazimo u susret. Izradjujemo po vašim potrebama. Kontaktirajte nas da Vam pošaljemo ponudu za magnetnu metlu

 

Magnetna metla za prostrane površine širine 9000 mm

Magnetna metla za prostrane površine širine 9000 mmMagnetna metla se sastoji od troje samostalnih kolica, koja se spajaju u jednu celinu. Glavna kolica imaju visinski podešavajuće vratilo u opsegu 280-480 mm od kolovoza, dok dvoje prikljčnih kolica imaju fiksirano vratilo. Svetla visina svih kolica je 120 mm.  Metla je visinski podešavajuća u opsegu 40-120 mm iznad kolovoza i snadbevena je plastičnim klizačima (zaštitnici) koji onemogućavaju kontakt sa kolovozom. Kolica imaju visinski podešavajuće točkove za jednostavno priključivanje i manipulaciju. 

Spajanje kolica u kompoziciju

Magnetna metla za prostrane površine – kolica pored sebe Glavna kolica imaju izvlačeća ramena sa dužinom izvlačenja oko 1200 mm. Na krajevima ramena su kugle za priključivanje sporednih kolica. Sve osim vratila je podesivo bez upotrebe alata.

Magnetna metla za prostrane površine – kolica jedna za drugimKolica je moguće spajati pored sebe (maksimalna širina 9480 mm) ili prilikom preticanja, odnosno drugačijom manipulacijom jedna za drugim (širina 3680 mm).

Masa celokupne kompozicije je oko 790 kg. Kolica su snadbevena LED svetlima i oznakama upozorenja (nalepnice).

Primeri upotrebe

  • Piste, auto staze i stalkovi na aerodromima
  • Prostrani parkinzi
  • Automobilske i motocikl staze
  • Otvoreni prostori industrijskih hala
  • Centri za logistiku

Svakom korisniku izlazimo u susret. Izradjujemo po vašim potrebama. Kontaktirajte nas da Vam pošaljemo ponudu za magnetnu metlu

Relevantni magnetni proizvodi

Magnetna metla sa feritnim magnetima

Magnetna metla sa feritnim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća sa podova (spajalice, ekseri, brusna prašina) radionica, fabričkih hala, ili parkinga. Zahvaljujući podesivoj visini je moguće magnetnu metlu upotrebiti i na nepričvršćenoj površini. Model sa točkićima smeštenim pozadi je pogodan za čišćenje direktno kod mašine, ili zida.

Magnetna metla sa neodimijumskim magnetima

Magnetna metla sa neodimijumskim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća sa podova (spajalice, ekseri, brusna prašina) radionica, fabričkih hala, ili parkinga. Zahvaljujući podesivoj visini je moguće magnetnu metlu upotrebiti i na nepričvršćenoj površini. Model sa neodimijumskim magnetima se karakteriše velikom efektivnošću prilikom čišćenja.

Magnetická metla šířky 1000 mm

Magnetna metla širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm pronalaze upotrebu pre svega kod čišćenja većih površina. Upotrebom ove metle štedite vreme provedeno čišćenjem i takođe onemogućavate podizanje prašine prilikom upotrebe obične metle. Magnetna metle je opremljena pomoćnim stočićem, koji olakšava manipulaciju prilikom čišćenja.

Magnetna metla za viljuškar

Magnetna metla za viljuškar

Magnetna metla za viljuškar se postavlja na viljuške viljuškara. Namenjena je za skupljanje metala sa većih površina. Sa metlom se lako manipuliše i lako se čisti.

Magnetna metla za vučni uređaj automobila

Magnetna metla za vučni uređaj automobila

Magnetna metla služi za skupljanje metalnih magnetnih nečistoća što predstavlja značajno snižavanje rizika za oštećenja pneumatika. Vrlo jednostavno se priključuje na vučni uređaj automobila i metali se tokom vožnje automatski hvataju.

Magnetna metla za mašine za čišćenje podova

Magnetna metla za mašine za čišćenje podova

Magnetnu metlu za mašine za čišćenje podova jednostavno stavite na prednji ili zadnji deo mašine za čišćenje podova. Namenjena je pre svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikih površina. Sa metlom se lako manipuliše i jednostavno se čisti.