Magnetna metla za vučni uređaj automobila

Magnetna metla za vučni uređaj automobila (MM 2000 UP)

Magnetna metla za vučni uređaj automobilaMagnetna metla služi za skupljanje metalnih magnetnih nečistoća što predstavlja značajno snižavanje rizika za oštećenja pneumatika. Vrlo jednostavno se priključuje na vučni uređaj automobila i metali se tokom vožnje automatski hvataju. Perfektnu primenu nalazi kod putara kod održavanja i čišćenja puteva od sitnih metalnih predmeta. Širina magnetne površine je 2000 mm, masa metle je 115 kg. Sa metlom se jednostavno rukuje i dobro se čisti.

Tehnički crtež magnetne metleGlavne osobine magnetne metle

  • ram metle je osvetljen
  • velika efektivnost - opremljena je veoma jakim NdFeB magnetima
  • metla je visinski podesiva (30 - 100 mm)
  • Vučni uređaj za pričvršćavanje magnetne metleza efektivnu upotrebu brzina automobila ne bi trebalo da prelazi 25 km/h
  • visina iznad kolovoza do 7 cm
  • otporan dizajn - metla je izrađena od nerđajućeg čelika
  • nema homologaciju za upotrebu na putevima – mogu da je upotrebljavaju samo subjekti koje imaju izuzetak od primene zakona

Svakom korisniku izlazimo u susret. Izradjujemo po vašim potrebama. Zatražite pismenim putem ponudu za separator

Relevantni magnetni proizvodi

Magnetna metla sa feritnim magnetima

Magnetna metla sa feritnim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća sa podova (spajalice, ekseri, brusna prašina) radionica, fabričkih hala, ili parkinga. Zahvaljujući podesivoj visini je moguće magnetnu metlu upotrebiti i na nepričvršćenoj površini. Model sa točkićima smeštenim pozadi je pogodan za čišćenje direktno kod mašine, ili zida.

Magnetna metla sa neodimijumskim magnetima

Magnetna metla sa neodimijumskim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća sa podova (spajalice, ekseri, brusna prašina) radionica, fabričkih hala, ili parkinga. Zahvaljujući podesivoj visini je moguće magnetnu metlu upotrebiti i na nepričvršćenoj površini. Model sa neodimijumskim magnetima se karakteriše velikom efektivnošću prilikom čišćenja.

Magnetická metla šířky 1000 mm

Magnetna metla širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm pronalaze upotrebu pre svega kod čišćenja većih površina. Upotrebom ove metle štedite vreme provedeno čišćenjem i takođe onemogućavate podizanje prašine prilikom upotrebe obične metle. Magnetna metle je opremljena pomoćnim stočićem, koji olakšava manipulaciju prilikom čišćenja.

Magnetna metla za viljuškar

Magnetna metla za viljuškar

Magnetna metla za viljuškar se postavlja na viljuške viljuškara. Namenjena je za skupljanje metala sa većih površina. Sa metlom se lako manipuliše i lako se čisti.

Magnetna metla za mašine za čišćenje podova

Magnetna metla za mašine za čišćenje podova

Magnetnu metlu za mašine za čišćenje podova jednostavno stavite na prednji ili zadnji deo mašine za čišćenje podova. Namenjena je pre svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikih površina. Sa metlom se lako manipuliše i jednostavno se čisti.

Magnetna metla za prostrane površine i za aerodromske površine

Magnetna metla za prostrane površine i za aerodromske površine

Magnetna metla služi za sakupljanje metalnih nečistoća (spajalica, eksera, brusnog praha) sa aerodromskih površina. Metlu jednostavno namestite na vozilo opremljeno uredjajem za spajanje.