Magneti za sekundarne sirovine

Kupasti razdeljujući magnet

Kupasti razdeljujući magnet Koristi se za proveru prisutnosti magnetnog materijala i zato se ubraju u redovnu opremu zaposlenih u industriji sekundarnih sirovina. Fiksiran je na lancu od mesinga koji je dug 50 cm. Lanac je opremljen karabinom za jednostavno fiksiranje za odelo, čime se umanjuje mogućnost gubitka magneta. Dužina magneta je 50 mm, poprečni presek 14 mm a masa 36 g.

Kupasti razdeljujući magnet u obliku klatna

Kupasti razdeljujući magnet u obliku klatna Koristi se za proveru prisutnosti magnetnog materijala. Isto kao i kupasti razdeljujući magnet je opremljen veoma snažnim neodimijumskim NdFeB magnetom. Zahvaljujući ćokaciji na šrapu moguće je upotrebiti ga za izvlačenje metalnih magnetnih sastavnih delova iz teško dostupnih prostora (na primer iz motora vozila). Ukupna dužina je 160 mm, prečnik 14 mm.

Supersnažan razdeljujući magnet

Supersnažan razdeljujući magnetOpremljen je veoma smažnim NdFeB magnetom. Zahvaljujući tome je moguće upotrebiti ga za identifikaciju materijala i na većoj udaljenosti. Ovaj magnet se dosta koristi za informaciju da li se među nemagnetnim materijalom (papir, skupi metali) nalazi i magnetni materijal. Tako je moguće jednostavno izbeći pokušaje prevare prodaje skupih metala. Magnetna sila je 1 kN, dimenzije 114x72 mm, a masa 1,5 kg.

Supersnažan razdeljujući magnet SmCo je opremljen veoma jakim samarijumskim magnetom. Sa gledišta snage je uporediv sa gore pomenutim supersnažnim razdeljujućim megnetom. Glavna prednost ovog magneta je otpornost na koroziju (mogućnost upotrebe i u vodi).

Supersnažan razdeljujući magnet UP

Novi tip supesnažnog razdeljujućeg magneta smo opremili novom ergonomskom ručicom što omogućava sa ovim veoma snažnim magnetom jednostavno i ugodno rukovanje. Uživajte u povećanom konforu tokom rada!

Supersnažan razdeljujući magnet UPVelika sila magneta je naravno ostala sačuvana!

Proizvod je dostupna odmah za isporuku
Kupiti razdeljujući magneti

Ovaj proizvod usavršava i proizvodi naša kompanija. Montiranje i servis obavljaju naši stručno obučeni tehničari.

Magnetni štapovi za testiranje

Magnetni štapovi za testiranjeMagnetni štap za testiranje služi za ispitivanje da li materijal sadrži metalno-magnetne nećistoće. Opremljen je veoma snažnim neodimijumskim magnetima NdFeB. Nečistoće eliminišete tako što povučete plastičnu ručicu i magnetne nečistoće otpadaju. Pogledajte animaciju funkcionisanja magnetnog štapa za testiranje.

Nudimo dve vrste – funkcionalna magnetna dužina 140 mm

  • Ø 20 mm, magnetna indukcija cca 4380 G (mereno na površini magnetnog jezgra)
  • Ø 30 mm, magnetna indukcija cca 5200 G (mereno na površini magnetnog jezgra)

Proizvod je dostupna odmah za isporuku
Kupiti magnetne šipke

Ovaj proizvod usavršava i proizvodi naša kompanija. Montiranje i servis obavljaju naši stručno obučeni tehničari.