Korisni magnetni proizvodi

Članci 

Magnetični separator pločasti - ručno čišcenie - novi tip

Magnetični separator pločasti

Novo proizvedemo pločasti separator, koji zbog jedistvenog sistema demagnetiziranja pogodnjije i veoma brzo očistimo ot uhvačenih magnetičnih nečistoća. Služi uglavnom za separaciju metala iz rasutih materija i sa lošijim rasutim svojstvima. Standardno je opremljen feritnim magnetima, koje po želji možemo isporučiti u izvedbi sa magnetima neodimijskim (NdFeB).

Video: Magnetne etikete- C profili

Magnetne etikete

Magnetne etikete se najčešće koriste za evidenciju u skladištima, za označavanje rafova  za robu.

Magnetna metla za vučni uređaj automobila

Magnetna metla za vučni uređaj automobila

Magnetna metla služi za skupljanje metalnih magnetnih nečistoća što predstavlja značajno snižavanje rizika za oštećenja pneumatika. Vrlo jednostavno se priključuje na vučni uređaj automobila i metali se tokom vožnje automatski hvataju. Perfektnu primenu nalazi kod putara kod održavanja i čišćenja puteva od sitnih metalnih predmeta.

Magnetna folija

Magnetna folija

Magnetne folije prodajemo u različitim bojama i obradama.  Magnetno prianjanje zavisi od debljine materijala na koji će da bude folija zalepljena. Magnetnu foliju možete da režete običnim makazama, ili da je eventualno sečete u zahtevanim oblicima. Samolepljiva magnetna folija ne služi kao magnetna tabla za hvatanje magneta. Za ovu upotrebu ima suviše mali sadržaj gvoždja.

Od skoro prodajemo folije u formatima A5, A4, A3.

Video: Magnetni separator i separacijska posuda

Separacijska posuda

Magnetni separator sa automatskim čišćenjem odstranjuje metalne nečistoće iz tečnosti. U toku automatskog ciklusa čišćenja ove nečistoće se ispiru vodom ili drugim sredstvom po izboru. Ova tečnost za ispiranje se zajedno sa odstranjenim metalima ispušta u separacionu posudu.

Video: Magnetni džep sa okvirom u boji

Magnetni džep sa okvirom u boji

Pomoću magnetnog džepa možete na jednostavan i pregledan način da smestite na primer obaveštenje na najadekvatinje mesto. Dokumenti smešteni u ovom džepu su mobilni i mogu se vrlo jednostavno promeniti.

Novi cevasti rotacioni separator za sipke smeše

Rotacioni magnetni separator za cevi

Proširili smo našu proizvodnju magnetnih separatora za sipke smeše. Proizvodimo rotacioni separator za separaciju metalnih nečistoća iz sipkih smeša koji se prenose u cevima.

Samočišteći magnetni separator iznad transportera (MS F EKO)

Samočišteći magnetni separator iznad transportera (MS F EKO)

Služi za separaciju naime većih metalnih magnetskih nečistoća iz lako propustljivih smesa transportiranih na transportnoj traci. Večinom je iznad transportne trake smešten sa vodoravnim okretanjem o 90° ili iznad cilindar za iznošenje. Uhvaćene magnetske nečistoće su iznošene na stranu, pomoću trake koja se okreće oko magneta.

Magnetne mašine za čišćenje podova

Magnetne mašine za čišćenje podova

Magnetna metla služi za sakupljanje metalnih nečistoća (spajalica, eksera, brusnog praha) sa aerodromskih površina. Metlu jednostavno namestite na vozilo opremljeno uredjajem za spajanje. Upotrebom magnetne metle ćete značajno snižiti pojavu nepoželjnih metalnih nečistoća na avionskoj pisti i povećaćete tako bezbednost na aerodromu.

Magnetna narukvica (magnet za ruku)

Magnetne znojnice za majstordžije i profesionalce!

Za ručni zglob možete da fiksirate na primer: šrafove, matice, eksere, burgije, ključeve, sitan alat.

Novine u e-shopu: Magnetne rešetke sa nadstrešncom

Magnetne rešetke sa nadstrešncom

Od nedavno u našem e-shopu možete da nađete i odabrane vrste magnetnih separatora. To su na primer magnetne rešetke i pokretne nadstrešnice. Nadstrešnice obezbeđuju bolju raspodelu toka materijala od samostalne rešetke i jeftinije su odd drugih rešetki za formiranje potpunog lavirinta.

Magnetni kompleti za pričvršćivanje

Magnetni kompleti za pričvršćivanje

Od skora smo svoj asortiman dopunili magnetnim kompletima za pričvršćivanje. Ovi magnetni kompleti sadrže vrlo jak magnet i odgovarajući čelični kontra-deo sa otvorom za šraf sa zavrtnjom.

Magnetni zatvarači

Magnetni zatvarači

U svoju bogatu ponudu robe smo od nedavno uvrstili kategoriju „Magnetni zatvarači“. U ovoj kategoriji možete da pronadjete „Magnetne zatvarače za tašne“ kao i „Magnetne zatvarače za nakit“.

Magneti za tekstilne filtere

Magneti za tekstilne filtere

Ovaj magnetni separator se sastoji iz jedne ili dve magnetne šipke i nosača od nerđajućeg čelika u kom se šipke stavljene. Ceo ovaj uređaj se onda ubaci unutar tekstilnog filtera u obliku rukava. Time smo značajno pojednostavili fiksiranje magnetne šipke u nosaču od nerđajućeg čelika i zato nije neophodno nikakvo zašrafljivanje.

Rotacioni magnetni separatori

Rotacioni magnetni separatori

Rotacioni magnetni separator se sastoji od magnetnih tuba na izvlačenje, koji se nalaze u kućištu sa prirubnicama. Komponenta sa magnetnim šipkama je pokretana pogonskim motorom (400v).

Magnetni otirač

magnetni otirač

Čest problem prilikom proizvodnje hrane je rešavanje čišćenja obuće prilikom prelaza iz prostora radionica u prehrambeni pogon. Obuća može da bude uprljana feromagnetnim nečistoćama (spajalice, strugotina, metalna prašina) i preti kontaminacija čistog pogona ovim nečistoćama.

Protočni separator za prašak za cisterne

Magnetni separator za cisterne - vozovi

Proširili smo naš asortiman proizvoda  za magnetni separator za cisterne, koje prevoze suve praškaste materijale, chemiskog , ili surovinkog porekla. Separator nalazi svrchu kod prevoza, gde se materijal prolazi kroz cev pomoću kompresovanog vazduha.

Magnet za levke ubrizgavača u plastičnom korpusu

Magnet za levke ubrizgavača

Magnet za levke ubrizgavača u poboljšanoj izradi smo proizveli prema Vašim zahtevima za maksimalnu efektivnost separacije i bezbednosti pri radu. Magnet za levke ubrizgavača je opremljen veoma jakim neodimijskim magnetima. Među njegove glavne prednosti naročito ubrajamo lokalizaciju magneta u plastičnom korpusu, koji pokriva celokupan presek levka ubrizgivača.  Time obezbeđujemo da sav plastičan granulat prođe kroz magnetne rešetke, na...

Novost - magnetični separator protočni MF 50/1 sa cevama koje se mogu izmeniti

Magnetični separator protočni MF 50/1

Stalno se trudimo poboljšavati naše proizvode.Kao novost Vama smo predstavili separator za tekuće i lako propustlive smese (mešavine) MF 50/1 sa izmenlivim cevamay. Magneti namešteni u separatoru su zaštičeni nehrdjajućim kučišćama. U slučaju oštećenja lako ove zaštitne ceve zamenite novim. Za to je ovaj separator pogodan i do naročitog ambijenta (abrazivne materijale itd.).

Magnetična ploča iznad transportera

Magnetična ploča iznad transportera

Prednost je jednostavna montaža koja ne zahteva prilagođavanje konstrukcije transportne trake i mogućnost približavanja separatora što najbliže moguće do materijala koji se transportuje i time postići maksimalno korištenje magnetične linije polja.

Pročitajte ostale članke 

Kako možemo pomoći?

Co pro vás můžeme udělat